1,5 szklanki mąki pszennej
1,5 łyżeczki proszku do pieczenia
1,5 łyżeczki proszku do pieczenia
1 łyżeczka cynamonu
3 banany
1/2 szklanki oleju
3/4 szklanki cukru
przygotowanie:
Mąkę przesiewamy z proszkiem do pieczenia.
Dodajemy cukier i cynamon.
Dodajemy cukier i cynamon.
Banany blendujemy z olejem.
Do masy bananowej dodajemy "suche składniki", mieszamy.
Jabłko obieramy, kroimy na małe kawałki.
Cynamon mieszamy z cukrem, obtaczamy w nim jabłko.
Masę nakładamy łyżką do papilotek.
Górę posypujemy kawałkami jabłek.
Cynamon mieszamy z cukrem, obtaczamy w nim jabłko.
Masę nakładamy łyżką do papilotek.
Górę posypujemy kawałkami jabłek.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz